Foutmelding

Deprecated function: The each() function is deprecated. This message will be suppressed on further calls in _menu_load_objects() (regel 579 van /data/sites/web/sociaal-woonkredietbe/www/drupal/includes/menu.inc).

Home

Een veel voorkomend misverstand is dat een bescheiden woning enkel een woning kan zijn die gebouwd werd en verkocht wordt door een sociale huisvestingsmaatschappij. Daarbij wordt vaak ten onrechte gedacht aan de ietwat eentonige wijken met allemaal identieke of althans gelijkaardige, krap uitziende woningen.

Niets is echter minder waar!

Een bescheiden woning kan ook door een particulier gebouwd zijn, een moderne "look" hebben en alle hedendaags comfort bezitten. Appartementen, rijhuizen, open of halfopen bebouwingen, komen alle in aanmerking.

Klik hier voor een omschrijving van het begrip bescheiden woning. Wij tonen u alvast enkele voorbeelden van woningen waarvoor een sociale lening kan bekomen worden. Aarzel echter niet om contact te nemen met de deskundige van een erkende kredietmaatschappij om na te gaan of de woning van uw dromen al dan niet als een sociale woning kan beschouwd worden.